Announcement

Collapse
No announcement yet.

Special News/Recipes Iranian Cuisine

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • املت اسفناج



    املت اسفناج، يكي ديگر از غذاهاي حاوي سبزيجات است كه به عنوان يك شام سبك و سالم مي*تواند مورد استفاده قرار گيرد.

    مواد لازم:

    90 گرم يا سه*چهارم پيمانه آرد گندم

    يك عدد تخم*مرغ

    دو سوم پيمانه ماست

    3 قاشق سوپ*خوري آب

    يك قاشق سوپ*خوري روغن

    500 گرم برگ اسفناج (آب*پز و كوبيده شود)

    نوك قاشق چايخوري جوز هندي رنده*شده

    نمك و فلفل، به مقدار لازم

    مواد لازم داخل املت:
    يك قاشق سوپ*خوري روغن مايع

    3 عدد پيازچه

    225 گرم يا يك پيمانه خامه

    4 قاشق سوپ*خوري ماست شيرين

    90 گرم يا سه*چهارم پيمانه پنير پيتزاي رنده*شده

    يك عدد تخم*مرغ (آرام زده شود)

    125 گرم يا يك پيمانه گردو

    2 قاشق سوپ*خوري جعفري خردشده

    نوك قاشق چاي*خوري فلفل سياه

    طرز تهيه:
    1- آرد را الك كرده و با مقداري نمك مخلوط كنيد. در ظرف ديگري تخم*مرغ، ماست ، آب و روغن را با هم مخلوط كنيد. سپس مخلوط آرد و نمك را كم*كم به آن اضافه كرده و هم بزنيد.

    پوره اسفناج (اسفناج كوبيده شده) را نيز به همراه فلفل و جوز هندي به اين مواد بيفزاييد. به اين ترتيب، مايه املت آماده مي*شود.

    2- براي درست*كردن مواد داخل اين املت، روغن را در تابه نچسبي ريخته و پيازچه را در آن كمي تفت دهيد. پس از آن در ظرف ديگري خامه، ماست شيرين و نيمي از پنير پيتزا را با هم مخلوط كرده و سپس تخم*مرغ زده*شده را همراه گردو و جعفري خردشده به آن اضافه كنيد. حالا اين مخلوط را با نمك و فلفل سياه، مزه*دار كنيد.

    3- كمي روغن در تابه گرد كوچك و نچسبي بريزيد و روي شعله اجاق*گاز داغ كنيد و با توجه به اندازه تابه چند قاشق سوپ*خوري از مايه املت را در روغن داغ بريزيد و تابه را كمي تكان دهيد تا لايه*اي از مايه در كف ظرف پخش شود.

    حرارت دادن را تا 3 دقيقه يا تا زماني كه حباب*هايي در مركز املت ظاهر شود، ادامه دهيد. حالا آن را برگردانده و روي ديگر را نيز 20 دقيقه سرخ كنيد. پس از آن، املت را به بشقابي منتقل كرده و با لايه*اي از فويل آلومينيوم روي آن را بپوشانيد تا گرم بماند. سپس بقيه املت*ها را به همين ترتيب درست كنيد.

    4- حالا مواد داخل املت را روي نيمه*اي از هر كدام از املت*ها ريخته و نيمه خالي آن را روي مواد برگردانده و دوباره يك*بار ديگر تا كنيد. اين كار را درمورد همه املت*ها انجام دهيد؛ سپس يك عدد ظرف پيركس گود را چرب كرده و املت*ها را كف آن بچينيد و بقيه پنير پيتزا را روي آنها بريزيد.

    پس از آن، ظرف حاوي املت*ها را به مدت يك ربع داخل فر (با دماي 180 درجه سانتي*گراد) قرار دهيد.




    Comment


    • آبگوشت بادمجان و كشك


      اين هم يك نوع غذاي كرماني است. افرادي كه دچار مشكل چاقي يا چربي خون بالا هستند، مي توانند از گوشت بدون چربي براي پخت غذا استفاده كنند.


      مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

      كشك ساييده 1 پيمانه

      گوشت چرب با استخوان 500 گرم

      نخود و لوبيا سفيد 200 گرم

      سيب زميني پوست كنده 1 عدد

      پياز يك عدد متوسط

      بادمجان قلمي 8 عدد

      چغندر ورقه شده 1 عدد

      خيار 4 عدد

      نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم

      طرز تهيه:
      نخود و لوبيا را از شب قبل خيس مي كنيم و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي مي كنيم و مي شوييم.

      پياز را چهار قاچ مي كنيم. گوشت استخوان دار را همراه با پياز و حبوبات، روي حرات قرار مي دهيم.

      بعد از 2 ساعت، زردچوبه و فلفل و سيب زميني را اضافه مي كنيم.

      پس از پخت سيب زميني، آن را از روي حرارت بر مي داريم. آب اين غذا نبايد خيلي كم باشد.

      بادمجان ها را پوست گرفته و پس از خيس نمودن در آب و خشك كردن، در روغن سرخ مي كنيم و كنار مي گذاريم.

      چغندرها را كف تابه گذاشته و روي آنها بادمجان مي چينيم. كمي از آب گوشت را روي آن ريخته و در تابه را مي گذاريم تا بپزند.

      سپس نيمي از بادمجان ها را با مقداري آبگوشت و كشك مخلوط كرده و مي كوبيم. بعد به آبگوشت افزوده و حرارت را ملايم مي كنيم تا گرم بماند.

      بقيه بادمجان ها را با چغندر پخته در ديس مي كشيم و كنار ظرف را با خيار پوست كنده و خرد شده تزيين مي كنيم.

      مردم كرمان معتقدند كه چغندر و خيار، گرمي بادمجان را مهار مي كنند.

      انرژي كل غذا: 2700 كيلو كالري




      Comment


      • شيريني گردويي دارچيني



        آرد 225 گرم

        كره 185 گرم

        شكر 110 گرم

        زرده تخم مرغ يك عدد

        رنده پوست ليمو ترش يك عدد

        دارچين يك قاشق غذا خوري

        كشمش 80 گرم

        گردوي خرد شده 50 گرم

        بيكينگ پودر يك قاشق غذا خوري


        طرز تهيه:

        - كره نرم شده را با رنده پوست ليمو ترش و شكر و زرده تخم مرغ با همزن برقي هم مي زنيم.

        - دارچين و آرد و بيكينگ پودر را از الك رد مي كنيم و كشمش و گردوي خرد شده را اضافه مي كنيم.

        - خمير را در ظرفي گذاشته و در يخچال به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم.

        - فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم كرده و خمير را به صورت توپ هاي كوچك در مي آوريم و كمي گردوي خرد شده روي آن ها مي ريزيم.

        - سيني فر را چرب مي كنيم يا كاغذ روغني انداخته و توپ هاي كوچك را به فاصله 4 سانتي متر كنار هم مي چينيم.

        زمان پخت مدت 12 الي 15 دقيقه مي باشد.




        Comment


        • مرباي انار



          اين مرباي خوش طعم و متنوع را حتما تهيه كنيد و هنگام صرف صبحانه با نان و كره ميل كنيد.

          مقدار تهيه: 3 تا 4 پيمانه

          مواد لازم:
          آب انار سه و نيم پيمانه

          دانه انار يك پيمانه

          شكر سه پيمانه

          آب ليمو به مقدار لازم

          طرز تهيه:
          1- ابتدا براي تعيين غلظت نهايي مربا، يك بشقاب را در جاي خنكي مثل يخچال قرار دهيد.

          2- انار را به اندازه ي يك پيمانه، دانه دانه كنيد و به اندازه ي سه و نيم پيمانه، آب بقيه را بگيريد.

          3- در ظرف بزرگي، آب انار و شكر را با هم تركيب كنيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه آن ها را بجوشانيد.

          4- دانه*هاي انار و آب ليمو را به ظرف اضافه كنيد و 30 دقيقه ي ديگر آن* ها را بپزيد.

          5- براي اين كه غلظت مربا را بفهميد، با استفاده از يك قاشق، يك قطره از مربا را روي ظرف سرد شده بچكانيد و ظرف را سرازير كنيد، اگر به سختي روان شد، مرباي شما آماده است.

          6- مربا را در ظرف تميزي بريزيد. درب آن را ببنديد و در جاي تاريك و خنك قرار دهيد




          Comment


          • Originally posted by Rasputin View Post
            Miscellaneous
            Salad-e Shirazi: salad with cucumbers, tomatoes, onions and mint
            Piaaz Torshi: pickled onions with garlic and mint
            Torshi Gol-Kalam: pickled cauliflower with garlic and mint
            Torshi Haveej: pickled carrots with garlic and mint
            Torshi Liteh: pickled eggplants with herbs
            Torshi Makhloot: mixed pickles with herbs
            Maast: yogurt - make it at home
            Doogh: yogurt-drink
            Morabaa-yeh Aalbaloo: black cherry jam with vanilla essence
            Morabaa-yeh Haveej: carrot jam with rose-water and lime juice
            Morabaa-yeh Beh: quince jam with lime juice and cardamom
            Morabaa-yeh Seeb: apple jam with rose-water and lime juice
            ok merci alan mitoonam ye resturant e irani baz konam
            Last edited by Rasputin; 09-13-2010, 10:43 AM. Reason: signature adds
            watch movies online

            Comment

            Working...
            X